Indbydelse til forårsturneringen.

Klubbens vinterturnering  blev spillet i tre ret jævnbyrdige  grupper. I B 1 vandt Erik Bøye med tre point. De fleste øvrige i gruppen sluttede på 2 1/2. Basis 2 blev vundet af Bent Slottved med 4 1/2 p. Jørgen Frank blev toer med 3 1/2.  I gruppe 3 delte Sven Henriksen og Peter Schleisner førstepladsen. De scorede begge 4 1/2 uden tabspartier.

Vores åbne klubturnering ” VRS Forår 2018″ starter nu på mandag , og vi håber på mange deltagere. Se hvem der er tilmeldt og skriv dig på nu eller senest på lørdag d. 17/3.

INDBYDELSE

 

 

 

 

 

 

HYGGEAFTEN OG KVAJEBAJERE DEN 5/3

På mandag den 5/3 har vi den næste i rækken af hyggeaftener. Claus kommer som sædvanlig med nogle oplæg, som vi kan blive klogere af, og I andre er også velkomne til fx at vise et af jeres partier.

Desuden kan vi på mandag friste med, at Erik Bøye giver kvajebajere til alle fremmødte VRS-ere pga en temmelig uheldig episode under andetholdets match mod 1968 i mandags (nu i 2018 kan vi måske kalde den en “modtaget Iphone-gambit”!).  Erik fortæller :

Jeg fortæller altid min modstander (og som regel også kamplederen) at min mobiltelefon er åben, men på lydløs, så jeg med mellemrum kan tjekke, om min kone har sendt et nødkald. Hun er nu ellers næsten helt rask – men for en sikkerheds skyld. Det, der skete i går, var at mit vækkeur gik i gang og vækkede hele Hornung-salen. Det er mig en gåde, hvordan det kunne ske kl. 19.57 ??
Jeg har fået dispensation fra Claus til at have telefonen åben, men ikke til at sætte vækkeur på, så jeg accepterede straks 0’et. Men det er ærgerligt, jeg havde allerede en sund mer-bonde.
Jeg giver kvaje-bajere til hygge-aftenen på mandag, og beder Claus gennemgå de forskellige regler.

NYE FOLK I BESTYRELSEN

VRS` bestyrelse har fået ny sammensætning – ja faktisk er hele 40 % af de 5 medlemmer blevet skiftet ud. Både Erik Bøye og Eigil Andersen har – med kort tids mellemrum – bedt om at måtte udtræde, og derfor er de to suppleanter Leif Nørholm og Eivind Simonsen indtrådt i stedet for.

Leif og Eivind deltog for første gang i bestyrelsens møde i mandags den 12/2. Der skal lyde en stor tak til Erik og Eigil for deres indsats.  Heldigvis regner vi da fortsat med at se dem i klubben – og Erik har lovet fortsat at stå for den efterhånden traditionsrige julefest 🙂

Vinterturneringen slutter- ny klubturnering. M- holdet

Klubturneringen ” Vinter 17/18″ har sidste runde d. 19/2. I de tre grupper er stillingen:

I B 1 fører Jørgen Rasmussen med 2 1/2 p. Inden sidste runde, men Erik med to og et udsat parti, kan overhale ham på målstregen.

I B 2 har Bent 3 p. Han er skapt forfulgt af Poul og Jørgen Frank, der begge har scoret 2 1/2.

Tre spillere deler førstepladsen i B3. Meinhard, Svend og Peter har alle tre point inden sidste runde.

Vores åbne EMT “Forår 18” starter 19/3. Indbydelse kommer snart.

Se resultater i Vinterturneringen her:

http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=24734

“Vores førstehold ” spillede i tirsdags sin udsatte kamp mod Syddjurs 1 . Selv om vores hold var kraftigt afbudsramt, startede aftenen ret lovende for os, da først Kim, så Eivind og Adam alle spillede remis mod stærke spillere og Ole så tog det hele point efter et dramatisk slutspil, hvor hans modstander havde fået en hel bondehær helt frem på brættet. Men Ak,ak! resten tabte vi, så M- holdet indkasserede sæsonens første nederlag 2 1/2 – 5 1/2.

Torben

Mesterrækkeholdets program efter udsættelsen af matchen mod Silkeborg

Mesterrækkeholdets planlagte match ude mod Silkeborg torsdag den 18/1 er blevet udsat!  Da alle 8 spillere havde afbud pga ferie eller sygdom, lykkedes det os at få en aftale med Silkeborg og med turneringslederen om at udsætte kampen til onsdag den 7/3.

Da holdet i forvejen har en udsat kamp, kan der nok være behov for lige at repetere spilletidspunkterne for de 5 holdmatcher, som skal spilles indenfor de næste par måneder.  Det bliver et temmelig tæt program :

tirsdag den 30/1 hjemme mod Syddjurs  (udsat kamp)

tirsdag den 6/2 ude mod Viby

tirsdag den 27/2 ude mod Rokaden

onsdag den 7/3 ude mod Silkeborg (udsat kamp)

mandag den 12/3 mod Skanderborg (spilles i Hornslet)

 

 

 

vrsk.dk