BOGARV TIL VRS

Klubben har fået foræret en samling skakbøger fra den nu afdøde Niels Christian Christensen, som spillede i VRS frem til vist ca. 2010. Jeg blev i mandags kontaktet af hans søster, en enig bestyrelse sagde ja tak, og jeg har nu været ude at hente bøgerne. Der er tale om en samling på ca. 50 bøger – en blanding af klassikere fra fx Bent Larsen og Jens Enevoldsen og (så vidt jeg kan se) nogle mere sjældne bøger, alle i god stand.  Desværre har vi jo slet ikke plads i skabet til en sådan samling – men på næste bestyrelsesmøde drøfter vi lige hvad der skal ske med dem. Vi kan måske lave en udlånsordning, de kan bruges som præmier – og alle er velkomne til at komme med andre forslag.  Måske kunne vi få brug for en “skakbibliotekar” i den forbindelse. I hvert fald er det en fin gave at få for klubben. I hører nærmere 🙂

VRS topper…..

Som VRS-er er det lige nu en fornøjelse at se stillingen i Mesterrækken.  Efter en knusende 7½-½-sejr over 1968`s “juniorhold” i aftes fører vores førstehold faktisk rækken – lige nu!  Det er dog en stakket frist, fordi de øvrige hold først spiller senere på ugen.  Men i det mindste lever den teoretiske mulighed for oprykning endnu.

I D-rækken gik det også fint for 3. holdet, der slog Syddjurs med 3-1. Så endnu engang en fornem hjemmebanescore med 10½ p. af 12 mulige.  2. holdet i A-rækken er oversidder i denne runde, mens 4. holdet  spiller på udebane mod Silkeborg på torsdag.

Parti fra klubturneringen

Af Ole Skadborg Villadsen

vrsk.dk