To storsejre og en efterlysning….

Mandag den 14/1 var en rigtig fin VRS-aften i holdturneringen. VRS 2 i A-rækken vandt en sikker sejr på 6½-1½ over SK 68 med 3 remisser på de øverste brætter og ellers rent bord! VRS 4 i D-rækken var også suveræne med en 3½-½ sejr over Viby. 4-0. Altså ialt 10 points af 12 mulige og ingen tab!  Enkeltresultaterne kan formentlig ses på holdturneringens hjemmeside senere idag. De to andre hold skal i ilden “udenbys” hhv. tirsdag (VRS 3 i Skanderborg) og torsdag aften (VRS 1 i Silkeborg).

En knap så positiv ting er, at den bog, som klubben fik foræret af vores tidligere storspiller Arne Sørensen ved jubilæet i oktober, tilsyneladende er blevet væk.  Den burde ligge i vores skab, men gør det ikke. Hvis nogen har set den eller lånt den,  så giv venligst lyd snarest!

Dommerkursus

Så er det i den kommende weekend, at 6-HK afholder et dommerkursus. Pt. er der kun ét medlem, som har meldt sig til kurset, så der er plads til flere. Alle kan melde sig til uanset erfaring eller rating.

Har man lyst til at deltage, så betaler klubben for kurset, så det koster ikke noget at deltage. Man skal bare kontakte en i bestyrelsen og tilkendegive, at man gerne kunne tænke sig at deltage: http://vrsk.dk/skak/lidt-om-klubben/bestyrelsen/

Eivind-Leif

VRS Julelyn 2018

I forbindelse med den traditionelle julefrokost i VRS, blev der afholdt den lige så traditionelle lyn-turnering. I år var vi 21 deltagere, med en ret god spredning rent ratingmæssigt.

I alt var der 10 præmier. Klubbens sponsor Jutlander Bank gav vingaver, mens andre præmier var skakbøger, julekop, juletallerken samt et skakbillede med et sjov motiv.

Præmierne fordelte sig med 1-5 plads + 5 ratingpræmier.

  1. plads: Jesper Korsgaard
  2. plads: Per Pedersen
  3. plads: Leif Nørholm Jensen
  4. plads: Eivind Ortind Simonsen
  5. plads: Claus Vangsgård

Ratingpræmie bedst under 1700: Kim Hardlei

Ratingpræmie næstbedst under 1700: Torben Hansen

Ratingpræmie bedst under 1600: Jørgen Frank

Ratingpræmie bedst under 1400: Poul Guldbæk Olesen

Ratingpræmie bedst under 1200: Peter Schleisner

http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25524

vrsk.dk