Lidt aktuel status….

Så fik vi afsluttet ugens runde i holdturneringen og må igen konstatere, at der skal kæmpes hårdt for points-ene i år.  1. holdet spillede – lidt skuffende – 4-4 mod Nordre, mens andetholdet slap fra Skanderborg med et hæderligt 2-6-nederlag mod topfavoritterne efter flotte gevinster af Jørgen F. og Nermin.  Det betyder, at 1. holdet nok lander midt i feltet, mens 2. holdet nok kun med en mirakuløs storsejr mod Aros kan undgå sidstepladsen.  I B-rækken fik 3. holdet (med 7 mand) kun skuffende 2,5 points med hjem fra Silkeborg, som vi ellers ratingmæssigt skulle kunne matche og må nok være glade for en 4. plads (der er 4 hold i rækken…:!).

På mandag den 10/2 er der hyggeskakaften.  Ud over en del udsatte partier er der p.t. ikke planlagt noget.  Claus har meldt fra, men lokalerne er åbne,  og det må komme an på de fremmødte, hvad der skal ske.   Det kan være partigennemgang, opgaver, lynskak eller hvad der ellers måtte være ønske om.

Og så nærmer vi os jo starten på VRS`  forårsturnering, som løber af stabelen fra mandag den 2/3.   P.t. er der kun 12 tilmeldte, så der er jo et stykke op til de 38 deltagere, som vi nåede op på sidste forår.  Erfaringen viser, at det er selvforstærkende, når der er mange tilmeldte på listen,  så  I opfordres til at skrive jer på snarest 🙂