Udsatte partier, partigennemgang og lynskak

På mandag den 15/4 er der pause i klubturneringen, og derbliver spillet udsatte partier fra de første 3 runder.   Desuden er aftenens emne denne gang “gennemgang af egne partier” (så tag gerne ét favoritparti med, uanset hvor du ligger på styrkelisten –  og få nogle “nye øjne” til at kommentere det).  Og så er det jo nok ikke utænkeligt, at vi også denne gang slutter aftenen af med  lynskak.

Sidste udkald for hurtigturneringer

Det er ved at være sidste udkald for at samle et VRS-hold til  pokalturneringen i hurtigskak, som bliver spillet torsdag den 19/4 i Skanderborg :  Pokalturnering 2024 – Dansk Skak Unions 6. hovedkreds (6-hk.dk).  Interesserede skal henvende sig til Jonas fra bestyrelsen senest på fredag den 12/4.

Desuden er der også mulighed for at spille hold-hurtigskak i Nordres turnering lørdag den 27/4, som vi tidligere har nævnt her på siden.  Her er det Eivind, der tager imod tilmeldinger, og fristen er fredag den 19/4.

Bededagsturnering

Nordre Skakklub indbyder til den traditionsrige Bededagsturneringhurtigskak for 4-mandshold – nummer 42 af slagsen! Efter afskaffelse af Bededag som fridag er turneringen flyttet til den umiddelbart efterfølgende lørdag, i år lørdag den 27. april med start kl. 10.

Turneringen er af sin art meget social, og det er tilladt at danne hold på kryds og tværs af klubber, en rigtig hyggelig turnering for såvel stærke som svagere spillere. Præmiemæssigt tilgodeses stærke hold ikke, idet disse betaler højere indskud end lavererangerende hold, ligesom der er juniorrabat! Og præmierne er indrettet efter præmiegruppernes samlede indskud.

Link til den fulde indbydelse her: https://nordre.dk/Andet/2023-24/bededag2024_indbydelse.htm

 

God afslutning på holdturneringssæsonen

32 spillere fra Viby, Silkeborg, SK 68 og VRS – og Eivind som kampleder – indtog Vejlby Sognegård mandag aften til fælles afslutning i gruppe 4 i 6. hovedkreds` holdturnering. For VRS blev det en fin afslutning på sæsonen, hvor reserverne Frank og Svend og vores nye mand Sebastian lagde for med at sikre os en 3-0-føring først på aftenen.  Hans Jørgen og Thor bidrog senere til sejren med fine gevinster, mens Poul halede en remis i land i et slutspil med konge/tårn/springer mod konge/tårn.

Så med en 5,5-2,5 sejr fik vi sæsonens bedste pointhøst og kan så ærgre os over de par points, som vi “smed” i Viby tidligere på sæsonen, og som blev afgørende for, at holdet fra den sydlige forstad vandt gruppen med 27,5 foran VRS` 25 points.

Næste mandag (18/3) går det løs med forårsturneringen (8 runder Schweizer-turnering), hvor vi ser frem til mange tilmeldte, både fra  VRS og fra andre klubber.

vrsk.dk