Holdskak afslutning

I denne uge afsluttede vores første og tredje hold deres holdskaksæson. For førsteholdet blev det til en sejr på 5,5-2,5 over en af favoritterne fra Randers, hvilket var endnu mere imponerende i lyset af, at vi kun stillede med syv spillere (hvilket til gengæld ikke var specielt imponerende).  Samlet set blev det til en 5-6 plads ud af 7 hold.

Vores tredjehold slutte også af med en sejr på 2,5-1,5 over Viby, som inden sidste runde lå på førstepladsen.  Samlet set blev det til en 5 plads ud af 8 hold.

Vores andethold spillede sidste runde for et par uger siden, og sluttede på en sidsteplads i en gruppe med seks hold.

Alt i alt ikke nogen imponerende sæson rent resultatmæssigt, men der er til gengæld lyspunkter at finde i nogle partier. Her viser Thor, hvordan man spiller Smidt-Morra imod en noget stærkere spiller fra Randers.

VRS forår 2023

Det er nu muligt at melde sig til vores forårsturnering. Det kan gøres her.

Der er også andre turneringer i 6. Hovedkreds, som løber af stabelen indenfor nærmeste tid.

Randers Skakklub: Åben forårsturnering 2023 (spilles tirsdage)

Skanderborg Skakklubs ÅBNE BYMESTERSKAB 2023 (spilles tirsdage)

SK1968 Åbent klubmesterskab 2023 (spilles mandage)

Nordre Vinter 2023 (spilles torsdage)

Aarhusmesterskabet i skak (spilles 10/2-12/2)

Hurtigskak i Herning

Som Eivind berettede, så var vi 7 VRS-ere med i Silkeborgs hurtigturnering før nytår med et temmeligt nedslående resultat.  En bilfuld på fire af os var klar til at rette op på dette ved at melde os til ”Årets første træk” i Herning. I modsætning til de fleste andre hurtigturneringer spiller man her i 8 mands-grupper, der ud over at give meget jævnbyrdige partier også – efter min mening – har den fordel at man følger mere intenst med i hvordan det går i konkurrenternes partier.  Hans Jørgen og Poul deltog i Basis 4 og Jonas og Carsten i Basis 5. 

Og det gik heldigvis væsentligt bedre end i Silkeborg : Helt suveræn var Jonas, der virkelig havde en forrygende dag, hvor alt lykkedes, og gjorde rent bord med hele 7 af 7 og dermed fik en ratingfremgang på intet mindre end 194. For Poul startede det også over stok og sten (med en god portion hjælp af modstander-fejl)  med 4 af 4.  Så kom der alvorlig modstand i 5. og 6. runde.  men 5 p., en 3. præmie og 113 ratingpoints var absolut værd at tage med.
Også Carsten kom på præmieskamlen på en delt 3. plads med 4 p. og en ratingfremgang på 47. Mindre godt gik det dog for Hans Jørgen, der gik i stå efter middagspausen, sluttede på 2 p.  og måtte afgive 58 ratingpoints.
Men absolut en mere end godkendt VRS-indsats 80 km vestpå i endnu en veltilrettelagt turnering i en god stemning, Se nærmere om resultaterne på  årets første træk.

vrsk.dk