Parti fra holdkamp

VRS slog som bekendt Randers 4-0 i D-rækken. Carsten spillede et fint parti, hvis afslutning han har kommenteret nedenunder. Ved korrekt spil er slutspillet helt vundet for hvid, men Carsten finder en fin lille kombination, som afgør partiet.

 

Leif – Torben

Et parti fra vores Efterårsturnering 2020.

Orientering om vinterturneringen

Vi er jo desværre for tiden ramt af 2 restriktioner betinget af corona-epidemien; dels må vi ikke forsamles mere end 10 personer, dels har vi ikke længere adgang til vores sædvanlige spillelokaler i Vejlby Sognegård.
På trods af disse begrænsninger vil vi dog forsøge at komme i gang med vores planlagte vinterturnering. Vi spiller i Chess House kl 19 og deler hver runde op i 2 halvdele med hver 10 spillere. Datoerne for dette bliver så:
30/11 Første halvdel af første runde af vinterturneringen
7/12 Anden halvdel af første runde
14/12 Første halvdel af anden runde
21/12 Anden halvdel af anden runde
På den måde vil vi efter nytår ikke være bagud i forhold til den oprindelige spilleplan.
Da vi i alt kun kan være 20 spillere i turneringen, og der i skrivende stund er tilmeldt 15, kan der kun tilmeldes yderligere 5. De vil blive tilmeldt efter “først til mølle” princippet.
7/12 spiller vores D-hold udekamp mod Hadsten. De 4 spillere på D-holdet bliver derfor sat på til at spille første runde 30/11.
Andre deltagere i vinterturneringen, som er klar over, at de kun vil være i stand til at spille på én af de nævnte datoer for en runde, bedes melde det i god tid til bestyrelsen, så runderne kan lægges ud fra dette.
Vores traditionsrige juleafslutning i klubben, der planlagt til 21/12, må vi desværre helt aflyse i år. Vi kan jo så håbe på, at situationen efter nytår er bedret så meget, at vi i stedet kan afholde en nytårsfest eller lignende.
venlig hilsen
bestyrelsen

Afslutning af efterårsturneringen over to mandage

Pga de aktuelle udfordringer, dels at vi ikke må spille i Sognegården og dels at vi max. må være 10 personer samlet på en klubaften er vi nødt til at ændre planen for 7. (sidste) runde i efterårsturneringen.
Runden bliver derfor afviklet over 2 mandage – dels den 16/11 og dels den oprindelige dato mandag den 23/11. De involverede spillere har fået besked pr. mail.  D-rækkeholdet spiller holdkamp i Randers, mens M- og A-rækkeholdets kampe som bekendt er aflyst.

Hvis restriktionerne kommer til at gælde frem til nytår, må også de første runder i vinterturneringen fordeles på 2 mandage og juleafslutningen må udsættes.  Nærmere følger 🙂

vrsk.dk