Præmier hurtigskak

I mandags fik vi afsluttet vores hurtigskakturnering, og præmierne fordelte sig således

 1. plads: IM Uffe Vinther-Schou
 2. plads: IM Karsten Rasmussen
 3. plads: FM Mads Boe

Præmiegruppe 1550-1860

 1. plads: Claus Vangsgård
 2. plads: Ole Schmidt

Præmiegruppe 1350-1550

 1. plads: Jørgen Rasmussen
 2. plads: Poul Guldbæk Olesen

Præmiegruppe under 1350

 1. plads: Andreas Brandt
 2. plads: Nicolaj Dahl Frederiksen

Vi afholder en ny hurtigskakturnering i august, og man kan allerede nu tilmelde sig her.

Sommerafslutning mandag den 27/6

Som en slags ”erstatning” for de sidste 2 års  aflyste juleafslutninger pga Corona-restriktioner prøver vi i år noget nyt på den sidste mandag i juni:

Alle VRS-ere (også B-medlemmer) inviteres hermed til
Sommerafslutning i Vejlby Sognegård mandag den 27/6-22, kl. 19.00 – ca. 23.00

(Til jul regner vi med at genoptage traditionen med også at invitere ægtefæller/kærester).

Aftenens to højdepunkter er spisning og en lynskakturnering – men underholdende indslag af skaklig eller ikke-skaklig karakter er også meget velkomne. Klubben giver en pizza og en øl/vand samt kaffe hele aftenen. Øvrige drikkevarer er for egen regning.

Skriv dig på tilmeldingssedlen på klubaftenen den 20/6 eller send en mail til bestyrelse@vrsk.dk senest fredag den 24/6. 

Hvis man ikke giver anden besked, regner vi med, at en tilmelding både gælder pizza og lynskak.  Så vil vi bestille en pizza pr. deltager og skrive deltagerne på i den turnering, som Eivind allerede har oprettet i turneringssystemet, så vi er på forkant!  Men hvis du vil nøjes med ENTEN pizza ELLER lynskak, så giv lige et praj ved tilmeldingen!

Vi håber at se så mange som muligt og har jo heldigvis plads nok i lokalerne 😊

VEL MØDT.


Venlig hilsen
bestyrelsen

Præmiefordeling

Sidste parti i Forårsturneringen er spillet, og derfor ved vi nu, hvordan præmierne fordeler sig.

 1. plads: Eivind Ortind Simonsen 7,5
 2. plads: Claus Vangsgaard 7,5
 3. plads: Benny Lauridsen 5,5

Præmiegruppe 1

 1. plads: Ole Skadborg Villadsen 4,5
 2. plads: Jonas Nielsen 4,5

Præmiegruppe 2

 1. plads: Søren Graugaard Christensen 5,5
 2. plads: Alexandru Pirtac 4,5

Præmiegruppe 3

 1. plads: Hans Jørgen Mikkelsen 5
 2. plads: Jonas Bangsgaard 4,5

Præmiegruppe 4

 1. plads: Peter Schleisner 3,5
 2. plads: Carsten Leed 3

 

Præmier vil blive uddelt ved start af Hurtigskakturneringen som starter 13/6. Hvis man ikke har mulighed for at deltage der, eller bare gerne vil have fat i præmien her og nu, så kan man kontakte vores kasserer Carsten Leed på kasserer@vrsk.dk.

Sidste runde VRS Forårsturnering

Næste mandag spiller vi sidste runde i Forårsturneringen. Den øverste del af tabellen er lagt, men da der er to partier, som mangler at blive spillet, så vil rundelægningen først blive færdig efter at disse partier er overstået.

Lige pt. er der jævnbyrdig kamp om førstepladsen idet Eivind og Claus begge har 6,5/7. Disse to spillere er to point foran de nærmeste forfølgere, og kommer derfor til at sætte sig på første og anden pladsen samlet set.

Efter disse to kommer en gruppe på 5 spillere med 4,5 point, og et halvt point efter ligger yderligere 5 spillere med 4 point. En af disse spillere kommer til at vinde tredjepladsen.

Præmiegruppe 1 føres i øjeblikket af Ole Villadsen på 4,5 point foran tre spillere (Ole Schmidt, Jonas Nielsen og Erik Bøye) på 4 point.

I Præmiegruppe 2 ligger tre spillere (Torben Gregersen, Alexandru Pirtac og Søren Christensen) på 4,5 point, mens Mads Nielsen på 4 point stadigvæk kan nå at blande sig i præmiefordelingen.

Præmiegruppe 3 føres af Hans Jørgen på 4 point, foran fire andre spillere (Jonas Bangsgaard, Uffe Eriksen, Sebastian Mortensen og Erik Hjorth) på 3,5 point. Der er dog et udsat parti, som kan medføre en ekstra spillere kommer op på 3,5.

Præmiegruppe 4 føres af Frank Jacobsen med 2,5. Der er også et udsat parti her, som gør, at Peter kan nå op på samme point. Carsten og Svend har 2 point. Ellers er gruppen tæt, og alle spillere kan stadigvæk nå at vinde.

SOMMERAFSLUTNING

De sidste 2 år har vi måttet aflyse vores traditionelle julefrokost-/fest pga Corona-restriktioner.  Vi kan forhåbentlig holde én igen til jul – men i bestyrelsen synes vi, at det er lidt længe at vente.  Derfor holder vi en uformel sommerafslutning med lidt god mad, underholdning og lynskak i Sognegården på den sidste klubaften før sommerferien, som bliver mandag den 27/6.  Nærmere info følger om et par uger.

 

Tilmelding til lynskak er ikke bindende, men man må gerne melde sig til her, hvis man har tænkt sig at deltage.

vrsk.dk