STADIG INGEN SKAK I SOGNEGÅRDEN OM MANDAGEN……

Efter regeringens pressemøde mandag aften ligger det jo desværre fast, at perioden, hvor vi må nøjes med online-skak, igen trækker ud.  Nu kan vi tidligst komme tilbage til de normale klubaftener mandag den 11/5  (bl.a. afhængigt af hvordan man vil definere begrebet “store forsamlinger” til den tid).  Dermed er det nok ikke muligt at nå at spille forårsturneringen færdig på denne side af sommerferien.  . 

Bestyrelsen vil nu drøfte, hvilket alternativ der er det mindst dårlige – og så kommer der snarest en ny udmelding her på siden.    Men god påske til alle VRS-ere 🙂   

Mandags onlineturnering

I morgen (mandag) kl. 20:00 afholder vi endnu en onlineturnering. Betænkningstiden er 5min + 5sek per træk. Vi spiller 6 runder denne gang, så hvis alle runder spilles helt ud vil det tage 2 timer i alt, men det vil være usandsynligt baseret på den prøveturnering vi afholdte i torsdags.

Næste (skærs)torsdag (9/4) vil der også være en turnering kl. 20:00.

Selve turneringen findes her:  https://www.chess.com/live#t=1179652. Man vil kunne tilmelde sig en time før start.

For at kunne deltage skal man være medlem af vores onlineklub på chess.com: https://www.chess.com/club/vejlby-risskov-skakklub. Det koster intet at blive medlem, og alle kan være med, også ikke medlemmer af vores rigtige klub.

Resultat fra online turnering

Vi var 8 spillere fra start, og én kom med efter anden runde. Turneringen var sat til 5 runder, men sluttede lidt brat efter 4 runder, hvilket passede mig fint, fordi på daværende tidspunkt var jeg begyndt at tabe og de andre halede ind på mig 🙂

stillingen

Skal dog lige have fundet ud af, hvorfor sidste runde bare forsvandt, men ellers forløb turnering fint efter mit eget indtryk. Andres indtryk er velkomne og jeg modtager dem gerne via mail eller andre kanaler.

Vi laver som minimum en ny turnering på mandag kl. 19:00. Hvis der er ønske om en turnering inden da så sig til.

Denne turnering var en 5min + 5sek pr. træk. Der var nogen som foreslog en 15min + 10sek pr. træk, og hvis der er opbakning til det, så sig til og jeg laver sådan en turnering.

Skakturnering på chess.com

I morgen (2/4) kl. 20:00 vil den nok første online skakturnering i VRS regi finde sted. Det foregår på chess.com og alle kan deltage (også ikke VRS medlemmer). Det vil være en lyn-turnering med 5 minutter + 5 sekunder per. træk, og 5 runder, så ca. en halvanden time i alt.
Turneringen vil være lagt efter Schweizer-systemet.

Man skal være medlem af chess.com og det er gratis at oprette sig her: https://www.chess.com/register

Selve turnering vil findes inde under vores online klub, og man kan tilmelde sig fra kl. 19:00. Man skal være tilmeldt vores online klub for at kunne deltage.
https://www.chess.com/club/vejlby-risskov-skakklub

Link til selve turneringen: https://www.chess.com/live#t=1176430

Online skak på Chess.com

Når vi nu ikke kan mødes i klubben til skak, så kunne det være at man havde lyst til at mødes online. Inde på Chess.com er der oprettet en online version af Vejlby-Risskov skakklub. Det er gratis at oprette sig som medlem på Chess.com, og alle kan være med i vores online klub uanset om de er medlem af vores “rigtige” klub.

I løbet af ugen vil der blive arrangeret en lyn-turnering eller to, alt afhængig af opbakning. Første skridt er, at I melder jer ind i vores nye online skaksted: https://www.chess.com/club/vejlby-risskov-skakklub

vrsk.dk