DE STORE SEJRES AFTEN

Så blev holdturneringen for 2019/20 skudt i gang – og det skete med et par meget markante resultater. 1. og 2.-holdet mødtes i Mesterrækken til “lokalopgør”, selvfølgelig med 1. holdet som storfavorit, og resultatet blev da også en knusende 7 1/2-1/2-sejr .   Kun Jørgen R. opnåede en flot remis mod Jesper K.  Der var dog tilsyneladende flere fra 2. holdet, der havde (mindst) lige illinger til langt ind i slutspillet – ikke mindst Daniel, der i aftenens længste parti mod Kim til sidst måtte erkende, at tårnslutspillet var tabt.

I B-rækken løb 3. holdet ind i et  overraskende stort nederlag mod Silkeborg, trods en ratingmæssig svag favoritrolle, endte det også her 7,5-0,5 til “dem”!   Silkeborg havde åbenbart alle marginaler med sig på en meget “sort” VRS-aften, hvor Nicolaj blev topscorer (!) med det halve point.  Fx startede Thor med et lovende med et offer på f7, der jagede den sorte konge rundt i manegen . og undertegnede havde en gevinststilling, senere en klar remis, men i begge tilfælde mundede det til sidst ud i to af de mange nuller på tavlen!

Desværre blev vi ramt af 4 afbud, som alle kom på selve spilledagen, og derfor blev det udstillet, at vi er ret sårbare, både mht antallet af spillere og spillestyrke – og de, der mener, at vi har “slået for store brød” op ved at tilmelde 2. og 3. holdet en række højere end sidste år, ender måske med at få ret.  Men nu skal det prøves, og én ting er sikkert :  Ingen af holdene kommer til at mangle udfordringer.  og der er masser af plads til forbedring, når vi om 3 uger skal spille 2. runde. Her tager 1.  holdet imod Syddjurs, 2. holdet skal til Åbyhøj og 3. holdet til Randers.  Alle enkeltresultater kan ses på www.6-hk.dk.