Gode VRS-resultater i “Syddjurs Sommerland”

Med en samlet score på 16 points af ialt 25 mulige (5 x 5)  og samlet fremgang på 127 ratingpoints blev det alt i alt til et godt resultat for vi 5 VRS-ere, der var med i Syddjurs` sommerturnering i denne uge.  Turneringen forløb som sædvanlig i en hyggelig atmosfære i Syddjurs Skakklubs udmærkede lokaler. 

I Mesterklassen startede Vadim rigtig godt med 2 sejre men fik så rigtig stærk modstand i de næste 3 runder, hvor det ikke blev til flere points.  Det gav dog 12 ratingpoints mere på kontoen.  

Toppen i Basisklassen blev domineret af VRS, hvor Ole Villadsen med 4 sikre sejre og en remis mod undertegnede i 4. runde fik 1. pladsen og 68 ratingpoints i hus.  Jeg kom selv igennem som ubesejret og nogenlunde stabilt,  og 2. pladsen blev sikret med en lidt heldig sejr i sidste runde.  Ratingfremgangen blev dog beskeden med 27 points.  Hans Jørgen spillede lidt “op og ned” og fik 2,5 points og 34 nye ratingpoints, mens Carsten efter at sat gode stillinger over styr fik vendt bøtten med sejren i sidste runde og dermed kun tabte beskedne 4 ratingpoints. Jeg vil gætte på, at en del af os (og gerne flere) tager til Hornslet igen næste sommer 🙂