HOLDTURNERING – TEMAAFTEN – FORÅRSTURNERING – KONTINGENT

6. RUNDE I HOLDTURNERINGEN: EN LIDT BLANDET OMGANG

Mesterrækken: Førsteholdet spillede topopgør i Chess House mod Aarhus/Skolerne og opnåede en flot men kneben sejr på 4,5-3,5 – pænt over de forventede scorer. Vi er nu 5 points efter førstepladsen, som vel  kun er en teoretisk mulighed. Til gengæld bliver sidste runde en direkte kamp om 2.pladsen mod Syddjurs. Blandt enkeltresultaterne bemærkes 3 gevinstpartier mod højere ratede modstandere, ikke mindst Bjarkes skalp mod Vagn Jensen…!

A-rækken: Andetholdet var i Silkeborg – spillede desværre kun på 7 brætter pga et sidste-øjebliks-afbud. Vi spillede lige op og tabte altså dermed 3,5-4,5. En blanding af held og uheld i de enkelte partier bevirker, at resultatet vel alt i alt var rimeligt. Vi er nu placeret midt i den jævnbyrdige række med 3 points op til 1.pladsen – men kan forhåbentlig slutte i god stil mod bundholdet 1968.

D-rækken: Tredieholdet havde en skidt dag hjemme mod Hørning og burde have haft mindst ét point mere end det 1-3-nederlag, som det endte med, efter to remisser. Vi deler dog 1.pladsen med Hørning og kan se frem til et spændende opgør mod nr. 3 Viby i sidste runde.
En total sammentælling af alle VRS-resultater viser lige nu, at vi har scoret 69,5 points af 120 mulige, dvs. ca. 58 %. Ikke så højt som i starten af turneringen – men stadig pænt !
Se alle enkeltresultater på www.6-hk.dk

TEMAAFTEN OM HOLDTURNERING MANDAG DEN 6/3
HOLDTURNERINGEN er for øvrigt ”temaet” for klubbens næste hygge-/sociale aften på mandag den 6/3.  Bestyrelsen har besluttet, at vi dér skal prøve at fokusere på hvordan det er gået for de 3 hold – og afhængigt at fremmødet kan vi eventuelt dele os i forhold til 1., 2. og 3. hold.
Alle opfordres til at tage mindst ét udvalgt parti med til en gennemgang – og det behøver ikke nødvendigvis at være et gevinstparti!

VRS` FORÅRSTURNERING
Forårsturneringen starter mandag den 20/3.  DSU`s turneringsmodul er klar til at modtage mange tilmeldinger !  Vi satser denne gang på at opdele turneringen i en ren mestergruppe (forhåbentlig med en del deltagere udefra) og dels en ”basisturnering” for øvrige deltagere.

OG HUSK SÅ OGSÅ LIGE AT FÅ BETALT KONTINGENT.
Jo færre rykkere kassereren skal sende ud jo bedre !!