Peter Fisker pludselig død – på en VRS-klubaften

Som de, der var til stede i klubbens lokaler mandag den 25/11 allerede ved, blev det en meget trist aften. Ved 22-tiden gik vores mangeårige klubmedlem Peter Fisker – midt i sit parti – tilsyneladende helt udramatisk udenfor for at tage sig en rygepause, men faldt pludselig om og var dybt bevidstløs. Selv om der blev reageret hurtigt, og redningsfolk og lægeambulance kom i løbet af ca. 5 minutter lykkedes det desværre ikke at få Peter genoplivet, så han fik en brat og al for tidlig død, kun 59 år gammel. Den formodede dødsårsag var enten en stor blodprop i lungen eller en bristning af en stor indre pulsåre.   Derefter blev der i øvrigt stille og roligt aftalt remis i alle de ikke-færdigspillede partier.
Peters kæreste Lene har oplyst, at han skal bisættes fra Skødstrup kirke mandag den 9/12,  kl. 13.00.  Hun har skrevet,  at hun har det bedst med åbenhed omkring Peters død, og det må betyde, at de, der vil deltage, er velkomne.  VRS sender naturligvis en hilsen på klubbens vegne i den triste anledning.
Ifølge Dansk Skak Unions kartotek havde Peter været medlem af VRS siden 1994, men vi er nu nogle, der også kan huske ham fra en tidligere medlemsperiode tilbage i begyndelsen af 1980-erne.  Claus Vangsgaard skriver snarest en nekrolog om Peter her på siden.